Hva gjør R-Tek til det beste?

PRISVINNE
JOBBE HARDT
PROSJEKTLEDELSE

Etter å ha blitt nominert og vunnet en rekke priser, høster vi hardt arbeid. Målet vårt er alltid fortreffelighet, og vi blir anerkjent for det.

Vi tror at det ikke er noen erstatning for hardt arbeid, og vår stadig økende arbeidsstyrke er et godt eksempel på dette. Etter hvert som vårt firma vokser, vokser også vår utdannede arbeidsstyrke.

Salgspersonell og prosjektledere fra R-Tek jobber med våre kunder over hele verden for å sikre at hver jobb er ferdig til høyeste kvalitet med våre kvalitetsprodukter.

FORSKNING OG UTVIKLING
JOBBE HARDT
GLOBALT SALG

Vår investering i vårt forsknings- og utviklingsteam har gitt store utbytter for oss. Det ville være lett å lene seg tilbake og beundre vårt flotte produkt, hvorfor ikke presse frem og gjøre det enda bedre!

Vi tror at det ikke er noen erstatning for hardt arbeid, og vår stadig økende arbeidsstyrke er et godt eksempel på dette. Etter hvert som vårt firma vokser, vokser også vår utdannede arbeidsstyrke.

R-Tile-serien har blitt brukt overalt fra Australia til Sør-Amerika. Vi har samarbeidet med arkitekter, butikkmontører og store merkevarepresentanter for å bidra til å bringe R-Tile til et globalt publikum.

Kvalitet

R-Tek opererer etter ISO 9001-standarder og har bygget et rykte på å levere produkter av høy kvalitet, støttet av et utmerket distribusjonsnettverk som har gjort det mulig for selskapet å bli Europas markedsleder for sammenlåsing av gulvfliser.

Alle produktene er produsert i henhold til CE 14041: 2004, og produktserien er akkreditert for å oppfylle alle relevante britiske og europeiske standarder.

Produksjon

R-Tek produserer i huset R-Tile-serien med sammenlåsende gulvfliser med 12 toppmoderne støpemaskiner og opererer 24 timer, 5 dager i uken.

Miljøopplysninger

Alle materialer som brukes til å produsere R-Tile-produktserien er REACH-kompatible.

R-Tile-produktserien er klassifisert A+ i henhold til BREEM-standarder.

R-Tek opererer også strengt i henhold til miljøstandarder ISO 14001-2004, der alt avfall blir 100% resirkulert og inkluderer alle avvisningsfliser etc. som granuleres og bearbeides tilbake for å produsere nye svarte fliser.

Forskningsdesign

R-Tek spesialiserer seg ikke bare på produksjon av R-Tile-produktserien, men har også et sterkt FoU-team som har utviklet en rekke innovative nye produkter for å inkludere selskapene moderne og mer robuste interlock textured due halefliser sammen med en markedsleder skjult sammenføyning skiferflis og mer nylig den patenterte designflisen som er et revolusjonerende nytt produkt på markedet.