Kommersielle gulv

R-flisutvalget av høykvalitets kommersielle og detaljhandel fliser gulv tilbyr et utmerket alternativ til tradisjonelle sklisikre kommersielle gulvløsninger som teppe og ark vinyl.

Sklisikkerhet og gulvsikkerhet er viktige hensyn i travle detaljhandelsmiljøer, og vårt utvalg av kommersielle gulvfliser tilbyr sklisikre egenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle miljøer med høyt trafikkfotfall.

R-Tile-låseløsningen betyr at vårt kommersielle gulv er ekstremt lite vedlikehold og kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med liten eller ingen undergulvsforberedelse.

Våre kommersielle gulvfliser er CE-akkreditert og har blitt installert i mange av Europas ledende kommersielle og detaljhandelslokaler. De sammenlåsende flisene tilbyr en skjult skrå sammenføyning som gjør dem spesielt egnet for detaljhandelsmiljøer.

Før og etter

Kommersielle sammenlåsende flisproduktfinisher

Da vi designet vår kommersielle og detaljhandelsløsning, tenkte vi på andre gulvalternativer som teppe, tre og vinyl og hvordan vi kunne kombinere disse løsningene. Ulemper med disse gulvløsningene ble også vurdert slik at vi kunne få et produkt som kunne kvitte seg med disse ulempene.

Ved å ta den komfortable følelsen av et teppe og dets lydisolerende kvaliteter, utseendet og holdbarheten til tre og kombinert de med overkommelig pris på vinyl, er R-Tile det beste holdbare produktet med alle disse egenskapene for å lage den perfekte løsningen for alle butikk- eller detaljhandelsinnstillinger. Med introduksjonen av vår nye PU-beleggoverflate kunne vi sikre at flisene våre er beskyttet mot kjemikalier og riper.

På R-Tek var en prioritet å designe en slitesterk overflate, men med en garantert 15-års pluss livssyklus. Du kan bestille prøver i dag for å se hvilken produkttype som oppfyller behovene til prosjektet ditt!

R-Tile leveres i to områder, Standard R-Tile-serien og R-Tile Design Collection Range. Det finnes en rekke teksturer, farger og tykkelser innenfor hvert av disse produktseriene.

Fargespekter for kommersielt gulv

Logogulv med merke

Her på R-Tek tilbyr vi en merkevarelogotjeneste som vil sette den perfekte finishen på ditt detaljhandels- eller kommersielle gulvprosjekt. Vi har laget merkede fliser for inngang og til områder for noen av de største merkene i verden, inkludert Airbus og Harley Davidson.

Produksjonsprosessen ved hjelp av grafisk trykk sikrer at du får det kommersielle gulvet av høyeste kvalitet, og med den unike dovetail-låsen vil ditt merkede gulv forbli på sitt beste i overskuelig fremtid.

Kommersielle gulvdesigntjenester og teknisk støtte

R-Teks eksperter på sikkerhetsgulv vil samarbeide tett med deg for å vurdere de finere detaljene i ditt detaljhandels- eller kommersielle gulvprosjekt og sikre at alle krav som kreves av gulvet ditt blir oppfylt.

Vi tar helse- og sikkerhetskrav på alvor og har iverksatt ekstra tiltak for å være sikre på at våre sammenlåsende gulv tåler kjemikalier og tunge maskiner som brukes.

Slitesterk og attraktiv, en av våre endelige betraktninger er merkevarebygging og fargevalg. Våre kommersielle gulvfliser har blitt brukt til å markere områder i et rom, samt matchende merkefarger for å holde sammenhengen i arbeidsområdet.

Fra start til slutt vil våre ansatte samarbeide med våre kunder for å sikre at deres erfaring er en positiv refleksjon av vårt selskap og produkter. Våre ansatte vil hjelpe med eventuelle spesialiserte spørsmål som inkluderer alt fra hvilke rengjøringsprogrammer til vektbruk og slip vurderinger.

Viktige fordeler

 • Gulv som er enkle å installere
 • Vi tilbyr en gratis nettstedundersøkelse
 • Ingen fuktsikker membran, screed eller lim er nødvendig
 • Reduserer støv og støy
 • Miljømessig bærekraftig
 • Velg mellom 10 farger
 • Konkurransedyktige priser
 • Britiske produsenter
 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
 • Lavere livssykluskostnad
 • Enkelt å flytte og gjenbruke
 • CE akkreditert
 • Utmerket holdbarhet og sklimotstand
 • Varm – isolerer gulvet
 • Brannhemmende – Bfl S1
 • Reduserer tretthet

Kommersielle interlocking gulvfliser applikasjoner

Med allsidigheten til R-Tile kan den brukes i flere kommersielle og detaljhandelslokaler. Vi har laget en liste nedenfor over mulige bruksområder som varierer fra tunge behov og områder med høy fottrafikk.

Gulv i detaljhandelen

Butikkgulv kan være et vanskelig valg i den moderne detaljhandelsverdenen. Det handler ikke lenger bare om produktet, men kundeopplevelsen, og det inkluderer det visuelle og hvor fint gulvet ditt ser ut og føles. R-Tile kommersielle gulvfliser tilbyr en rekke farger og design som vil møte behovene til prosjektet ditt. PVC er designet med tanke på støy og komfort, og betyr støyreduksjon og mindre tretthet for folk som går på gulvet.

Sykehus

Den kirurgiske og rene produksjonen av R-Tile gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Fargespekteret gjør det enkelt å lage bestemte områder og markere korridorer eller stier.

skole

Med den høye etterspørselen etter skolegulv å måtte jobbe med alt fra barn som søler maling til gjørme blir gått inn på små føtter.

hotell

Dekker alt fra barområder til lobbyer R-Tile standard og Design Tile-serien har blitt brukt til å skape et varmt rent kutt utseende på hotellprosjekter.

Bilverksted/utstillingslokale

Vi har brukt R-Tile både på baksiden og foran husgulv for bilforhandlere. R-Tile gir trygghet om holdbarhet og enkel rengjøring med sin konstruerte overflate.

kontor

Det kan være vanskelig å velge gulv for kontoretditt , og vi har brukt både vår standard og Design Tile-serien. Vi kan merke standardutvalget med hvilken som helst av fargene i vårt utvalg og sette inn hvilken som helst logo, derimot tilbyr Design Tile en interiørdesigner touch med et stort utvalg av mønsterdesign.

Bar og restaurant

Å skape riktig atmosfære i en bar eller restaurant kan være nøkkelen til suksess. Hvis hver blanding av matatmosfæren og fasilitetene ikke er av topp kvalitet i, kan det føre til tap av virksomhet. Vårt kommersielle gulv tilbyr den varme rene finishen som alle gjestfrihetsrom skal ha. Vår enkle å rengjøre overflate og enkel installasjon betyr svært lite nedetid for restaurering eller rengjøring.

Transporttjenester

Med internett og globalisering er transport- og leveringssektoren i rask vekst. Med denne utvidelsen kommer det å sørge for at transportfasilitetene kan holde tritt med høye nivåer av kommersiell bruk. R-Tile gulv håndterer tunge godsbiler og paller uten problemer.

Installere avbildninger

Design samlingsbilder

R-Tile design samling. Kommersielt gulv og detaljhandel

Denne videoen gir en rask og enkel guide til hvorfor du bør velge R-Tile Design Collection for gulvprosjektet ditt.

Designflisen har vært en revolusjon i prosjekter over hele verden. Med R-Tile nå blir solgt i over 21 forskjellige land og vokser interlocking løs lay system matchet med fantastiske mønstre og design har tiltrukket globale merker som Tesco og Aldi. Denne patenterte teknologien kombinerer enkel installasjon av et sammenlåsende løst leksystem med design og estetikk av luksusvinyl for å tilby noe unikt og spesielt. Designflisen gir en reduksjon i nedetid. Hvis du trenger ytterligere bevis, ta en titt på videoen.

Installasjonsveiledning

Våre kommersielle gulvprodukter ble alle utviklet med en rask og enkel installasjon i tankene. Ingen støv, høy støy og lange lukkinger med R-Tile. For å gi deg en ide om hvor raskt det er, kan 200M2 med bare 3 installatører oppnås på bare 1 dag.

Lær alt du trenger å vite om hvor enkelt R-Tile er installert for å transformere stedet ditt.

Alternativer for kommersielt gulv