Det beste alternativet til epoksyharpiks

Finn ut hvorfor nedenfor.

R-Tile VS Epoxy

Det beste alternativet til epoksyharpiksgulv

Leter du etter gulv i epoksyharpiks, men vil gjerne utforske alternativene dine? Ikke lete lenger, sammenlåsende gulvfliser er et flott alternativ til epoksyharpiksgulv, og her er grunnen til at du bør vurdere det…

Epoksyharpiksgulv V sammenlåsende gulvfliser

Epoksyharpiks kan ta lang tid å herde, noen ganger opptil 6 uker, noe som betyr at det kan oppstå sprekker eller ufullkommenheter hvis det ikke tas vare på i det første stadiet. Mens sammenlåsende gulvfliser er raskt og enkelt å montere, krever minimal forberedelse av undergulvet og kan til og med legges over fuktige og ujevne undergulv. De sammenlåsende gulvflisene krever ingen tid for å sette seg, noe som betyr at arbeidet kan fortsette bevegelsen av palletrucker etc. så snart installasjonen er ferdig. Erfaring er også nødvendig når du installerer epoksygulvløsninger, da det er viktig å blande og støpe løsningen med tid, noen ganger er det bedre å søke hjelp fra en profesjonell, spesielt hvis det gjøres feil, er disse ikke lett å rette opp. Mens sammenlåsende gulvfliser ikke krever noen erfaring for å installere, er det en veldig enkel prosess hvis du har riktig verktøy og sunn fornuft!

Epoksygulv kan ikke installeres i kalde temperaturer, dyre varmesystemer vil være nødvendig for å varme opp rommet og gulvet til romtemperaturnivå. Mens sammenlåsende gulvfliser kan installeres ved alle temperaturer. Det anbefales å la flisene akklimatisere seg til den spesifikke romtemperaturen i 24 timer, men dette er ikke avhengig av en eksakt temperatur. Fuktighetsnivåer kan påvirke holdbarheten til epoksygulv fordi det ikke puster når det er herdet, så eventuell fuktighet som er fanget under kan være et problem når det fordamper, noe som kan føre til bobler eller sprekker, noe som resulterer i et eventuelt behov for reparasjon. Mens sammenlåsende gulvfliser er ekstremt slitesterke og slitesterke og kommer med 15 års slitasjegaranti.

applikasjoner

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til R-Tile Industrial-gulvet.

Før og etter

Resultatene lyver ikke, sjekk ut dette bildet av et før og etter fra et lager. R-Tile monteres enkelt over et ødelagt epoksygulv.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.