ESD-gulv fra R-Tek

Kraftig gulvbelegg.

Antistatisk og ESD-gulv

Ledende og avledende ESD-gulv er tilgjengelig for alle industrisektorer.

R-Tile antistatiske gulvfliser er statisk dissiperende eller ledende gulv designet for bruk i områder der komponenter eller enkeltpersoner må beskyttes mot risikoen for antistatisk ladning.

R-Tile ESD sammenlåsende gulvfliser er produsert ved hjelp av en sprøytestøpingsprosess som garanterer en permanent ESD-ytelse, og brukt i samsvar med et jordingssett og ledende matrise vil skape et trygt ledende gulv som kan brukes som din primære jord.

Hva er ESD-gulv?

ESD er akronymet som brukes for «elektrostatisk utladning», og er handlingen av statisk elektrisitet som skapes ved bevegelse og deretter berøre et annet objekt for å frigjøre utladningen.

Det kan lages av mennesker eller annet bevegelig utstyr som traller, transportbånd, tungt utstyr som beveger seg over et lagergulv og ladede isolatorer som plast. Finn ut mer om hva ESD-gulv er.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

Design ESD-gulvprosjektplassen etter dine behov.

Våre ESD-gulveksperter vil se på de finere detaljene i prosjektet ditt for å sikre at alle kravene som stilles til gulvet oppfylles. Med så mange aspekter å huske på er det ikke så lett som den fineste fargen lenger. Kommersielle gulv har gått til et annet nivå med helse- og sikkerhetskrav. Punkter som kjemikalier som brukes, og maskiner må tas i betraktning. Et av de siste og viktigste punktene vi ser på er merkevarebygging og fargevalg, vårt kommersielle gulv har blitt brukt til å markere områder i et rom samt matche merkefarger for å opprettholde en sammenheng i arbeidsområdet.

Teknisk støtte

Fra start til slutt vil våre ansatte samarbeide med kundene våre for å sikre at deres opplevelse er en positiv refleksjon av vårt firma og gulvprodukter. Våre ansatte vil hjelpe med alle spesialistspørsmål som inkluderer alt fra hvilke rengjøringsprogrammer til vektbruk og sklivurderinger.

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.