Excel - Hidden Join Flooring

Finn ut mer nedenfor.

R-Tile Excel (skjult skjøt) gulvbelegg

Tilgjengelig i 5 mm og 7 mm tykkelse. R-Tile Excel sammenlåsende gulvflis har alle de samme egenskapene som standard teksturerte svalehaleflis, bortsett fra at den drar nytte av et skjult sammenføyningssystem med en skrå kant som gir et mer tradisjonelt utseende av vinylfliser.

Tilgjengelig i to tykkelser, 5 mm sammenlåsende gulvflis er kun egnet for fottrafikkområder, og 7 mm sammenlåsende gulvflis er egnet for fottrafikk og lett trafikk med hjul.

R-Tile Excel sammenlåsende gulvfliser er løstliggende, raske og enkle å installere og krever minimalt med forberedelse av undergulvet. De er laget av slitesterkt PVC-materiale som tåler høye punktbelastninger og støt og kommer med 15 års produktgaranti.

Tilgjengelig i 10 standardfarger.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og egenskapene til R-Tile-gulvet.

Den skjulte skjøten gir nye designmuligheter

R-Tile Excel sammenlåsende gulvfliser er designet for å takle forskjellige bruksområder, inkludert fottrafikk og lett hjultrafikk. Alle sammenlåsende gulvfliser tilbyr god termisk og akustisk installasjon, i tillegg til utmerkede antiskli- og slagegenskaper.

– Butikker, kontorer, skoler og høyskoler (5 mm, 7 mm)
-Sports- og fritidsanlegg, fengsler, politi og brannstasjoner (5 mm, 7 mm)
-Garasje og verksteder, utstillinger (5 mm, 7 mm Excel R-Tile sammenlåsende gulvfliser kan monteres uten behov for en fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim som gir rask installasjonstid til en redusert kostnad, samt betydelig reduksjon av VOC-utslipp .

Den skjulte sammenføyningen av Excel-gulvflisen gir et mer estetisk tiltalende gulv for de prosjektene der et forbedret utseende er ønskelig.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.