Fabrikkgulv

Kraftig gulvbelegg.

R- Tile Factory Gulv

R-Tile fabrikkgulvfliser er utviklet for å møte kravene til moderne fabrikkgulvmiljøer. Dette gjør dem til den perfekte gulvløsningen for enhver fabrikk eller lager – med låsefunksjonene som gir økt sikkerhet og holdbarhet.

Våre fabrikkgulvfliser tilbyr en robust og slitesterk gulvløsning. Som et resultat er de ideelle for fabrikkgulv der palletrucker og gaffeltrucker er i bruk.

Fabrikkens sammenlåsende gulvfliser er løstliggende og trenger derfor ikke lim. De tilbyr også utmerkede antiskli- og slagmotstandsegenskaper. Som et resultat gjør dette dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle arbeidsområder.

R-Tile fabrikkgulvfliser er tilgjengelige i forskjellige farger og er utskiftbare, dette betyr at gangveier og avgrensningsområder kan opprettes.

Hvorfor velge R-Tile Factory Flooring?

Alle R-Tiles fabrikkgulvløsninger er CE-akkreditert og har blitt installert i mange av Europas ledende produksjons- og ingeniøranlegg.

R-Teks industrigulvprodukter kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med lite eller ingen forberedelse av undergulvet. Hvis du trenger en industrigulvflis – våre løsninger gir et trygt, holdbart og svært kostnadseffektivt alternativ.

Lær mer om fordelene med sammenlåsende gulvfliser .

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Ta en titt på installasjons- og applikasjonsgalleriet vårt for å gi deg en ide om utseendet og evnen til R-Tile fabrikkgulv.

Brukes for fabrikkgulvfliser

Lager – Lager er et viktig rom for å sikre høy sikkerhet og holdbarhet på grunn av det store varevolumet som passerer gjennom dem

Fabrikker – Enten bedriften din produserer betong, leker eller sportsutstyr, er et svært slitesterkt gulv et must

Garasjer – Vårt utvalg av kraftige industrigulvfliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle garasjer eller boliggarasjer

Kommersielle lokaler – Våre gulvfliser tilbyr utmerkede antiskliegenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle butikkmiljøer, med høy trafikk.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.

Fabrikkgulvfunksjoner

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.