Fabrikkgulv

R-Tile fabrikkgulvfliser er utviklet for å møte kravene til moderne fabrikkgulvmiljøer. Dette gjør dem til den perfekte gulvløsningen for enhver fabrikk eller et lager – med de sammenlåsende funksjonene som gir økt sikkerhet og holdbarhet.

Våre fabrikkgulvfliser tilbyr en robust og slitesterk gulvløsning. Som et resultat er de ideelle for fabrikkgulv der pallebiler og gaffelbiler er i bruk.

Fabrikkens sammenlåsende gulvfliser er løs legg og derfor ikke behov for lim. De tilbyr også utmerkede anti slip og slagmotstand egenskaper. Som et resultat gjør dette dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle arbeidsområder.

R-Tile fabrikkgulvfliser er tilgjengelige i forskjellige farger og kan endres mellom, noe som betyr at gangveier og avgrensningsområder kan opprettes.

Hvorfor velge fabrikkgulv?

Alle R-Tile fabrikkgulvløsninger er CE-akkreditert og har blitt installert i mange av Europas ledende produksjons- og ingeniøranlegg.

R-Teks industrielle gulvprodukter kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med lite eller ingen undergulvsforberedelse. Hvis du trenger en industriell gulvfliser – gir våre løsninger et trygt, holdbart og svært kostnadseffektivt alternativ.

Før og etter

Fargespekter

Funksjoner for fabrikkgulv

Tykk, robust overflate

R-Tile er designet med en sterk og robust overflate med en bransjeledende dovetail-lås for ekstra trygghet. R-Tek interne forsknings- og utviklingsteam tok hensyn til alle faktorene som et industrielt miljø med høy trafikk ville trenge.

kvalitetssikring

Kvalitet og sikkerhet med et produkt designet og produsert i Storbritannia. R-Tek er ISO9001-sertifisert med kvalitetskontroll utført på hver flis som forlater fabrikken, og derfor følger vi en nesten 100% kvalitetsvurdering med alle våre kunder.

Brukes av store merker

Vi har jobbet med de beste merkene og store selskaper over hele verden, alt fra flyprodusenter som Airbus og topp detaljhandelsmerker som Tesco og Jaguar Land Rover.

Spar tid og kostnader

Tid er penger i virksomheten, og å legge eller installere et nytt gulv kan føre til at arbeidet stoppes med nedetid og forstyrrelser uunngåelig. Med R-Tek fabrikkgulv er det ikke støv og smuss og områder kan holdes levende, noe som betyr ingen forstyrrelser i virksomheten.

Slip vurdering

Slip rating er en svært viktig i helse og sikkerhet i dag med mer krevende arbeidsmiljøer. Høyere fottrafikk betyr at gulvene må utformes og produseres for å håndtere dette og unngå skade for enhver pris.

Kjøretøy og vekt

Tunge kjøretøy og gaffeltrucker er en viktig faktor å huske på når du velger gulv til fabrikken din. Med store lastebiler som leverer containere og paller på timebasis, har behovet for en holdbar og sterk gulvløsning blitt enda mer fremtredende i fabrikk- og lagermiljøer.

Utdannet kvalifisert personale

De høyt utdannede salgs- og prosjektledelsespersonalet vil gå gjennom hvert element og krevende behov fabrikkgulvet ditt kan kreve og sikre at riktig produkt velges. Alt fra kjemisk motstand til vekt og fottrafikk gulvet må håndtere vil bli tatt i betraktning når vi planlegger prosjektet ditt.

Helse og sikkerhet

R-Tile tilbyr en rekke helse- og sikkerhetsfordeler, inkludert våre bransjestandardsertifiseringer. Våre CE-akkrediteringer står ved våre kvalitets fabrikkgulvprodukter.

Viktige fordeler med fabrikkgulv

Våre fabrikkgulvfliser har mange fordeler for fabrikken din. En enkel og problemfri installasjonsprosess vil minimere avbrudd i virksomheten din, mens vi er en av de høyest rangerte produsentene for holdbarhet.

 • Enkel å installere
 • Vi tilbyr en gratis nettstedundersøkelse
 • Ingen fuktsikker membran, screed eller lim er nødvendig
 • Reduserer støv og støy
 • Miljømessig bærekraftig
 • Velg mellom 10 farger
 • Konkurransedyktige priser
 • Britiske produsenter

 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
 • Lavere livssykluskostnad
 • Enkelt å flytte og gjenbruke
 • CE akkreditert
 • Utmerket holdbarhet og sklimotstand
 • Varm – isolerer gulvet
 • Brannhemmende – Bfl S1
 • Reduserer tretthet

Programmer

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til R-Tile fabrikkgulv.

Bruksområder for fabrikkgulvfliser

Lagre – Varehus er et viktig sted å sikre høy sikkerhet og holdbarhet på grunn av det høye volumet av varer som passerer gjennom dem

Fabrikker – Enten selskapet ditt produserer betong, leker eller sportsartikler, er et svært holdbart gulv et must

Garasjer – Vårt utvalg av kraftige industrielle gulvfliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle eller boliggarasjer

Kommersielle lokaler – Gulvfliser våre tilbyr utmerkede sklisikre egenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle detaljhandelsmiljøer, med høy trafikkfotfall

Installere avbildninger

Informasjon om vekt og kjøretøybelastning

Denne videoen viser den forskjellige tykkelsen på R-Tile og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer.

Alternativer for fabrikkgulv