Hvilke verktøy kreves for å installere R-Tile?

En av de mange fordelene med å bruke R-Tile er at det ikke kreves spesialverktøy annet enn: en. gummiklubbe for å koble sammen låseskjøtene b. Stanley -kniv med et konkavt blad c. når du kutter industrielle R-fliser, er et alternativ til Stanley-kniven en elektrisk stikksag eller en bordsag. Et blad egnet for kutting av tømmer er best. d. rett kant e. skjærebrett og målebånd f. blyant eller krittmarkør

Råvarer, kvalitet og miljø-hvorfor skal jeg bruke R-Tile?

R-Tek er verdens ledende produsent av sammenlåsende fliser, og derfor kan vi kjøpe de beste råvarene til de mest konkurransedyktige prisene. Fabrikken vår er topp moderne og hver flis som produseres er av høyeste kvalitet. R-Tek lever opp til 9001 kvalitetsstandarder, og alle fliser som blir avvist resirkuleres for bruk i produksjon av svarte fliser.

Hvor snart etter installasjon kan jeg bruke gulvet mitt?

Du kan bruke R-Tile gulvet umiddelbart etter at det er installert. Dette er en av de mange fordelene med R-Tile gulvsystem.

Kan flisene installeres over et vinyl/teppebelagt/malt gulv?

Vi anbefaler at flisene kan installeres over vinyl og malte gulv, men når flisene skal installeres i et område hvor det er teppe eller teppefliser, anbefales det at disse fjernes før installasjon.

Er R-Tek en produsent?

Ja-R-Tek spesialiserer seg på design og produksjon av sammenlåsbare gulvsystemer. Vi er verdens ledende produsent og selger produktutvalget vårt over hele verden. Vår topp moderne fabrikk er basert i Storbritannia Vi har et stort utvalg av design og bringer stadig nye og innovative produkter til markedet. Å være en produsent gjør at R-Tek kan tilby de mest konkurransedyktige prisene og produktene som holder høyeste standard.

I hvilke tilfeller trenger jeg å bruke et lim med R-Tile?

I de aller fleste bruksområdene kan flisene legges løst og det er ikke nødvendig med lim. Unntak fra dette er når flisene skal installeres i et område der det brukes en gaffeltruck med svært høy last. Eksempler på dette området:

en. Nå en lastebil eller en trehjuls gaffeltruck som opererer i et begrenset rom med svært stramme sving sirkler.

b. Vi anbefaler også at lim brukes i installasjoner med ekstreme temperaturvariasjoner.

c. Et område med en sørvendt lastedørsdør som er utsatt for direkte sollys. Limet vi anbefaler er FBall 81.

Hvis du trenger ytterligere råd, ikke nøl med å kontakte vår tekniske avdeling.

Hvordan vedlikeholdes flisene?

Vennligst se våre installasjons- og vedlikeholdsinstruksjoner for en mer dyptgående veiledning for rengjøring, men generelt anbefaler vi at du først feier eller støvsuger støv og deretter[not wet] mopp flisene. Vann i seg selv eller med en liten mengde vaskemiddel vil være tilstrekkelig med enten en mopp eller en roterende tørketrommel hvis det er tilgjengelig. Du kan bruke en buffer med et lammeull for å pusse et rent, tørt gulv til en fantastisk glans. Om nødvendig kan du slange gulvet med hageslangen eller en vaskemaskin[under 1300 psi] .

Hva er R-Tile laget av?

Flisene er laget av 100% PVC -blanding, og vi tilbyr også en rekke resirkulerte fliser i svart og grått.

Kan R-Tile installeres ute?

Nei, vi anbefaler ikke bruk av R-Tile utendørs.

Hva er forskjellene mellom de forskjellige tykkelsene og designene til R-Tile?

Vi anbefaler at vår 7 mm industrielle svalehalefliser brukes i miljøer der gaffeltrucker eller svært tung trafikk er tilstede. For alle andre områder er tykkelsen og overflatedesignet et spørsmål om kundens valg.

Hva må vurderes når du bruker R-Tile i et garasjemiljø?

R-Tile har blitt installert med suksess over hele verden i husholdnings- og kommersielle garasjer og skaper et rent og smart, støvfritt miljø som er estetisk tiltalende. Det er imidlertid noen viktige hensyn som må tas i betraktning. Flekker fra bildekk dekker gummidekk flekker på nesten alle typer gulv, inkludert bar betong, malt og vinylgulv. Flekken er en kjemisk reaksjon og vil ikke skade flisene eller påvirke holdbarheten.

Hva forårsaker farging? fargingen er forårsaket av en komponent som brukes i produksjonen av bildekk som kalles ‘6PPD'[phenaline diamine] . 6PPD er en antioksidant og tilsettes gummiprodukter for å motstå miljøangrep fra ozon og ultrafiolett lys. Det har også andre fordelaktige effekter ved støping av gummi selv. Siden det øker kostnadene ved å lage dekk, legger produsentene vanligvis bare til de mykere høyytelsesdekkene. Fargen er mørk grå/grønn i utseende og vil vises innen 4 – 5 timer etter at dekket er plassert på flisen. Flekken kan ikke fjernes da det er en kjemisk reaksjon mellom 6PPD og overflaten den er i kontakt med.

Hvordan unngå flekker fordi flekken er mørkegrå/grønn, den er langt mindre tydelig i de mørkere fargene og er nesten ikke til å skille fra fargen på vår mørkegrå/antrasittflis[which also happens to be one of the smartest and most popular colours] . Det er også mindre tydelig i de svarte og grønne fargene. Lys grå, gul, hvit og rød bør unngås. Hvis du ønsker å bruke de lysere flisene til å lyse opp garasjen eller verkstedet, kan du designe gulvet i et oppsett som inneholder forskjellige farger ved å bruke de mørkere fargede flisene der bilen skal parkeres. Følgende eksempler kan være til hjelp:

en. bruk sorte eller antrasittfliser der dekkene sitter

b. legg strimler med svart/antrasitt fliser der dekkene hviler

c. legg til svarte/antrasittfliser under motoren der olje kan dryppe

Katalysatoromformere når bilen kjører, blir katalysatoren ekstremt varm, og hvis bilen blir stående mens den sitter på flisene, kan det føre til at flisene direkte under omformeren ekspanderer gjennom varmen. Dette er bare et midlertidig problem, og flisene krymper tilbake til sin opprinnelige størrelse når varmekilden er fjernet. I en travel kommersiell garasje er det verdt å vurdere å lime flisene ned mellom heisene eller ramper der kjøretøyer kan stå igjen med motoren i gang.

Kan jeg bruke tunge maskiner som gulvkran eller gaffeltruck?

Ja. Når du installerer R-Tile i miljøer der tunge maskiner som gaffeltrucker er i bruk, anbefaler vi at vi bruker vår 7 mm industrielle svalehalsforbindelse. Det unike med denne sammenføyningen gir et sammenlåsningssystem som er bedre enn konkurrentene. I noen tilfeller kan det være nødvendig å feste flisene. For råd om dette, vennligst kontakt vårt salgsteam.

Kan R-Tile installeres på et gulv som ikke er avfettet og er fuktig?

Ja-fordi R-Tile er et løst leggende system, kan det installeres på forurensede underlag og kan også brukes i miljøer der underlaget er fuktig når leddene tillater fordampning.

Hvor kan R-Tile installeres?

Allsidigheten til R-Tile-serien gjør det til det ideelle produktet for installasjon i mange forskjellige miljøer, fra industrielle og kommersielle til husholdningsapplikasjoner.

Må underlaget repareres før du installerer R-Tile?

Nei – bortsett fra områder som har sprekker eller mangler sementstykker. I dette tilfellet må disse områdene fylles ut med en selvnivellerende forbindelse før R-Tile installeres. Alt som kreves er å feie eller støvsuge gulvet før du starter installasjonen. Det er ikke nødvendig å sandblåse eller vaskemiddel vaske gulvet når flisene løsnes.

Hvorfor sammenkoblede gulvsystemer fra R-Tek?

Ved første øyekast når man sammenligner prisen på R-Tile med andre gulvsystemer som vinyl, maling eller harpiks, kan det se ut til at R-Tek-låsesystemer er dyrere. Men når du tar hensyn til følgende punkter, er R-Tek-fliser et mer spenstig produkt som faktisk koster mindre.

-R-Tile-serien varierer i tykkelse fra 7 mm til 4 mm sammenlignet med vinyl, maling og harpiks som vanligvis ikke er mer enn 1,5 mm tykke. Dette gir R-Tek-serien fordelen av å være et mer spenstig og holdbart gulvsystem for pengene dine.

-R-fliser kan legges over skadede, fuktige eller ujevne overflater, og i motsetning til andre gulvprodukter krever det ingen spesielle ferdigheter for å installere. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å lime R-fliser og dermed spare på spesialistentreprenører, gulvbelegg og lim.

-R-Tile, når den er installert, kan brukes umiddelbart, derfor er det svært lite forstyrrelse i miljøet der den installeres i motsetning til konkurrenters produkter, som ofte kan kreve en periode på 24-48 timer før gulvet kan brukes, og dermed spare penger på nedetid. Dette er ekstremt relevant når du installerer flisene i en fabrikk eller et monteringsmiljø.

-Finansielle selskaper er ofte villige til å finansiere kostnaden for et R-Tile-gulv ettersom det ikke blir sett på som et anleggsmiddel og kan fjernes og selges igjen. Som et løst system kan det også behandles som en eiendel i selskapets regnskap og skrives ned årlig deretter. Det er skattefordeler for selskaper å gjøre dette.

-Hvis flytting til nye lokaler kan R-fliser fjernes og enkelt installeres igjen.

-R-Tile er 100% resirkulerbart.