R-fliser GarasjeGulv

Alle R-Tile garasje- og verkstedgulv er CE-akkreditert og har blitt installert i mange av Europas ledende produksjons- og ingeniøranlegg.

Dette utvalget av kraftige sammenlåsende fliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle eller boliggarasjer, verksteder og mange flere innstillinger.

Gulvfliser er enkle å installere og vedlikeholde og er støtbestandige, noe som gjør dem til et passende gulvbelegg i travle arbeidsmiljøer – perfekt for garasje- og verkstedgulv som kan ta mye misbruk.

Alle R-Tile sammenlåsende gulvfliser tilbyr en R10 anti slip rating, er brannhemmende og gir et utmerket nivå av installasjon og støy og støvreduksjon.

Hva gjør R-Tile Workshop Gulvdeksel annerledes?

R-Tile interlocking gulvsystem ble konstruert med høy trafikk og holdbarhet i tankene. Vår interlock er prisvinnende og selges nå over hele verden som nyheter om kvalitetsspredningene, og vi har produsert disse de siste 20 årene.

Garasjen og verkstedgulvene våre er designet for å tåle store belastninger og gjenstander som motorheiser og maskiner for å sikre at den ikke svekkes over tid. Med merker som Jaguar og Landover som bruker gulvløsningen vår i fabrikker og kommersielle garasjer, gir dette deg en ide om hva slags kvalitetsstandarder flisene våre oppfyller.

Vårt team tilbyr hjelp og råd for å finne våre kunder den perfekte tykkelsen og mest kostnadseffektive garasjegulv løsning for deres garasje og verksted gulvbehov. Vi tilbyr ikke bare en tykkelse og finish vi har jobbet hardt med å utvikle hele sortimentet vårt for å gi kunden vår R-Tile som vil oppfylle spesifikasjonene sine, noe som gir den langt bredere fordeler enn betonggulv.

Før og etter

Fargespekter

Garasje Gulv Funksjoner

holdbarhet

Den holdbare kapasiteten til R-Tile industrielle og kommersielle gulvfliser for å håndtere store maskiner som bilheiser og trykkpunkter som jekker, skiller den fra konkurrentene.

Vurdering av betalingsbilag

Slip-vurderingen av verkstedgulvet vårt gjør det perfekt for eventuelle søl og kjemiske motstandsbehov og betyr ingen risiko for helse- og sikkerhetsstandarder.

En ren moderne finish

En ren og moderne finish som gir et lett og banebrytende utseende til garasjen din, betyr at R-Tile-verkstedgulvet er perfekt for prosjekter som spenner fra et travelt verksted til et klassisk utstillingslokale for bilsamlere.

Garantier for verksted

Verksteder og garasjer kan være høye og vanskelige å beskytte mot tunge gjenstander. Gulvene våre gir en reduksjon i støyforurensning og en beskyttende overflate slik at dyre verktøy som øvelser og andre gjenstander kan beskyttes.

Forskning og utvikling

R-Tek forsknings- og utviklingsteam jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre på daglig basis, og denne konstante forbedringen videreføres t våre kundeprosjekter og en del av grunnen til at vi er bransjeledere for kommersielle, industrielle og boliggulv for applikasjoner som garasjer.

Kjøretøy og vekt

Dekkmerker og farging fra kjøretøy kan ikke unngås på noe gulv bortsett fra betong på grunn av en kjemisk reaksjon forårsaket av dekkene, derfor anbefaler vi mørke farger som mørkegrå og svart. Finishen og kvaliteten kommer først, og salgspersonalet vårt vil anbefale den beste tykkelsen og fargene basert på behov.

Brukes av store merker

Store merkevarer har brukt og støttet våre produkter med bransjeledende selskaper som Halfords og Jaguar Land Rover. Disse selskapene har brukt gulvene våre i sine butikktilpasningsverksteder og i sine produksjonsverksteder, inkludert garasjer i fabrikkene sine.

Utdannet kvalifisert personale

Vårt kunnskapsrike personale vil hjelpe deg med å administrere prosjektet ditt fra start til slutt. Alle våre ansatte har fått høy opplæring i å stille alle de riktige spørsmålene for å sikre at riktig flis tilbys. Faktorer som vekt og mulig kjemisk bruk kan bestemme R-Tile som vi tilbyr våre kunder.

Forsikring og kvalitet

Forsikring om høy kvalitet er gitt ettersom hver porsjon garasjegulvprodukter produsert og solgt av R-Tek er testet av vårt kvalitetskontrollteam som gir trygghet og sørger for at prosjektet ditt ser fantastisk ut. R-Tek er ISO9001-sertifisert og kun selskaper og produkter av høyeste kvalitet tildeles dette.

Viktige fordeler

 • Enkel å installere i garasjen din
 • Vi tilbyr en gratis nettstedundersøkelse
 • Ingen fuktsikker membran, screed eller lim er nødvendig
 • Reduserer støv og støy
 • Miljømessig bærekraftig
 • Velg mellom 10 gulvfarger
 • Konkurransedyktige priser
 • Britiske produsenter

 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
 • Lavere livssykluskostnad
 • Enkelt å flytte og gjenbruke
 • CE akkreditert
 • Utmerket holdbarhet og sklimotstand
 • Varm – isolerer gulvet
 • Brannhemmende – Bfl S1
 • Reduserer tretthet

Programmer

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til R-Tile på tvers av en rekke workshops og garasjer over hele Storbritannia og utover.

Alternativ til Epoxy Flooring

Sammenlåsende fliser er et flott alternativ til garasjegulvbelegg som epoksymaling. Epoksybelegg tar lang tid å kurere og er vanskelige å installere på ujevne undergulv, mens R-flisområdet av fliser er like enkelt å installere og vedlikeholde i en rekke innstillinger.

Finn ut mer informasjon om fordelene med å låse gulv vs epoksygulv.

Installere avbildninger

Informasjon om vekt og kjøretøybelastning

Denne videoen viser den forskjellige tykkelsen på R-Tile og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. Garasjer og verksteder trenger overflater som kan takle kravene til moderne maskiner og tunge belastninger – R-Teks gulvløsning har svaret på det.

Alternativer for garasje- og verkstedgulv