Garasje- og verkstedgulv

Kraftig gulvbelegg.

R-Fliser garasjegulv

Alle R-Tile garasje- og verkstedgulv er CE-akkreditert og har blitt installert i mange av Europas ledende produksjons- og ingeniøranlegg.

Denne serien av kraftige sammenlåsende fliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle eller boliggarasjer, verksteder og mange flere omgivelser.

Gulvflisene er enkle å installere og vedlikeholde og er slagfaste, noe som gjør dem til et passende gulvbelegg i travle arbeidsmiljøer – perfekt for garasje- og verkstedgulv som kan tåle mye misbruk.

Alle R-Tile sammenlåsende gulvfliser har en R10 antiskli-vurdering, er brannhemmende og gir et utmerket nivå av installasjon og støy- og støvreduksjon.

Hva gjør R-Tile Workshop Flooring Cover annerledes?

R-Tile sammenlåsende gulvsystem ble konstruert med tanke på høy trafikk og holdbarhet. Vår interlock er prisvinnende og selges nå over hele verden som nyheter om kvalitetsspredninger, og vi har produsert disse de siste 20 årene.

Våre garasje- og verkstedgulv er designet for å tåle tung belastning og gjenstander som motorheiser og maskineri for å sikre at det ikke svekkes over tid. Med merker som Jaguar og Landover som bruker vår gulvløsning i sine fabrikker og kommersielle garasjer, gir dette deg en idé om hva slags kvalitetsstandarder flisene våre oppfyller.

Vårt team tilbyr hjelp og råd for å finne våre kunder den perfekte tykkelsen og mest kostnadseffektive garasjegulvløsningen for deres garasje- og verkstedgulvbehov. Vi tilbyr ikke bare én tykkelse og finish, vi har jobbet hardt med å utvikle hele sortimentet vårt for å gi kunden vår R-Til som vil oppfylle deres spesifikasjoner, og gi den langt bredere fordeler enn betonggulv.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Ta en titt på installasjons- og applikasjonsgalleriet vårt for å gi deg en ide om utseendet og evnen til R-Tile på en rekke verksteder og verksteder over hele Storbritannia og utover.

Alternativ til epoksygulv

Sammenlåsende fliser er et flott alternativ til garasjegulvbelegg som epoksymaling. Epoksybelegg tar lang tid å herde og er vanskelige å installere på ujevne undergulv, mens R-flisserien er like enkel å installere og vedlikeholde i en rekke miljøer.

Finn ut mer informasjon om fordelene med sammenlåsende gulv kontra epoksygulv.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.

Funksjoner på gulv i garasje og verksted

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.