R-Tile Gym Gulv

R-Tile utvalg av gymgulvfliser er den perfekte løsningen for ethvert treningssenter eller hjemmegym. Kombinerer en profesjonell finish i 10 lyse og livlige farger med en sklisikker overflate som er både varm og myk å gå på.

R-Tile-løsningen er rask og enkel å installere og kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med liten eller ingen undergulvsforberedelse.

R-Tile 7mm gulvfliser er designet for å takle presset fra tungt treningsutstyr og er støtbestandig for å takle tunge fallvekter. Passer for et treningsstudio eller kommersielle lokaler.

Valg og omdømme for gymgulv

Vårt sammenlåsende system med gymgulvfliser tilbyr ikke bare rask og enkel installasjon, men et slitesterkt gulvalternativ som brukes av topp treningsstudiomerker over hele verden som David Lloyd.

I tillegg til å tilby forskjellige farger tilbyr vi også en rekke utførelser, inkludert rutete og skjulte sammenføyningsfliser, enten det markerer bestemte områder som vekter eller kardioområder R-Tile har det du trenger.

installere

Fargespekter

Funksjoner

Tunge vekter og maskiner

Når vi er konstruert, ble vårt sammenlåsingssystem av gymgulv designet for å tåle de tyngste vektene, inkludert store treningsmaskiner og frivekter.

Der noen etasjer kan skade eller må byttes ut, gir treningsgulvsystemet vårt trygghet i kvaliteten og styrken. Områder med høy trafikk som kardiospor er heller ikke noe problem med de slitesterke egenskapene.

allsidighet

Antislip og holdbarhet av våre sammenlåsende gym fliser gjør dem perfekte for ethvert hjemmegym. Sammenlåsingssystemet er designet for enkel installasjon og enda enklere vedlikehold. Vårt spesialiserte salgsteam har fått opplæring i alle spesifikasjoner og behov som gulvene våre vil tilby våre kunder. Vi kan svare på alt fra hvilken rengjøringsrutine og kjemikalier som skal brukes? Til er gulvet støtsikkert for tungvektere? (Ja). En annen stor fordel er at gymgulvet vårt kan gå ned på toppen av fattige og ujevne undergulv, gammelt teppe eller betonggulv dekket med et luksuriøst og stilig gulv.

Enkel installasjon og vedlikehold

Når noen forestiller seg et kommersielt treningsstudio, tenker vi raskt, travelt og lyst, det siste et treningsstudio trenger er nedetid for en gulvinstallasjon. R-Tile tilbyr en gym gulvfliser løsning som til og med kan installeres mens treningsstudioet er live. Gulvområder kan gjøres seksjon for seksjon uten forstyrrelse av støv og høyt maskineri. Med et treningsstudio under 200 M2 ved hjelp av tre profesjonelle installatører kunne treningsstudioet være ferdig på en dag.

For kontinuerlig vedlikehold av et R-Tile gymgulv er det enkelt og kan utføres av hvem som helst. Etter kjøpet blir kundene informert om hva som er best for det aktuelle produktet de velger med vårt opplærte personale.

Beskyttelse av lyd

For oss er dette et viktig poeng for ethvert gymgulv, ingen ønsker å høre smellet av en vekt som treffer et gulv eller ekkoet av musikk som treffer av feil etasje. Våre gymgulvfliser gir trygghet på begge disse punktene. Teksturen og tykkelsen på R-Tile betyr at det er en støtdemper for alle vekter eller klasser som kan utføres. I tillegg til dette tilbyr våre gymgulvfliser lydisolasjon, noe som betyr bedre akustikk for ethvert treningsstudio som spiller musikk for atmosfære, virker som et mindre punkt, men en massiv faktor for å skape riktig atmosfære.

Viktige fordeler

 • Enkel å installere
 • Vi tilbyr en gratis nettstedundersøkelse
 • Ingen fuktsikker membran, screed eller lim er nødvendig
 • Reduserer støv og støy
 • Miljømessig bærekraftig
 • Velg mellom 10 farger
 • Konkurransedyktige priser
 • Britiske produsenter

 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
 • Lavere livssykluskostnad
 • Enkelt å flytte og gjenbruke
 • CE akkreditert
 • Utmerket holdbarhet og sklimotstand
 • Varm – isolerer gulvet
 • Brannhemmende – Bfl S1
 • Reduserer tretthet

Programmer

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til R-Tile Gym-gulvet.

Installere avbildninger

Informasjon om vekt og kjøretøybelastning

Denne videoen viser den forskjellige tykkelsen på R-Tile og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer.

Alternativer for fabrikkgulv