Industrielle gulvfliser

R-Tile-serien med industrielle gulvfliser er perfekt for en rekke industrielle løsninger, inkludert varehus, fabrikker og mye mer.

Våre industrielle gulvløsninger er produsert i Storbritannia, fra slitesterk PVC, og gir kostnadseffektive, robuste og slitesterke fliser som er spesielt designet for områder der gaffelbiler, pallelastebiler og stillager er i konstant bruk.

Våre industrielle gulvfliser krever minimal sikring, og tilbyr utmerkede løsninger mot sklier, anti-tretthet og slagfasthet.

Hvorfor velge industrielle gulvfliser?

Våre industrielle gulvløsninger har alle den unike, mer robuste og overlegne duehalelåsen som gir rask og enkel installasjon. Denne unike duehalekoblingen tilbyr også et nesten sømløst gulv når den er installert.

R-Teks industrielle gulvprodukter kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med lite eller ingen undergulvsforberedelse. Hvis du trenger en industriell gulvfliser – våre løsninger gir et trygt, holdbart og svært kostnadseffektivt alternativ.

Enten du eier et lager, fabrikk eller annen industriell eiendom – sammenlåsende gulvfliser er et must.

Før og etter

Fargespekter

R-Tek industrielle gulvfliser funksjoner

utvikling

Den industrielle flisserien ble utviklet med tanke på behovene til flere bransjer. Vårt forsknings- og utviklingsteam har avansert våre kraftige fliser med funksjoner som sklisikker og kjemisk motstand i forkant av sin evne.

Støtte og teknisk hjelp

Vi leverer enkle rengjøringsguider samt et bredt spekter av videoer for å hjelpe våre kunde- og gulventreprenører med å se førstehånds hvordan det gjøres. Med kundeservice en massiv faktor ønsker vi å sikre en positiv kundereise, og vi tilbyr også kontinuerlig støtte med vårt tekniske salgsteam

Alternativ til Epoxy Flooring & Industrial Resins

R-Tile-serien av produkter er et flott alternativ til epoksyharpiks og polyuretangulv. Finn ut fordelene ved å installere sammenlåsende gulvfliser over et epoksyharpiksgulv .

Garantier for verksted

Store industrielle verkstedslokaler kan være høye og vanskelige å beskytte ved å slippe store gjenstander. Vår gulvløsning gir en reduksjon i støyforurensning og en beskyttende overflate slik at dyre verktøy som øvelser og andre gjenstander kan beskyttes mot fall.

Fordeler med industrielle gulvfliser

Våre industrielle gulvfliser har mange fordeler for fabrikken eller lageret ditt. En enkel og problemfri installasjonsprosess vil minimere avbrudd i virksomheten din, mens vi er en av de høyest rangerte produsentene for holdbarhet.

 • Enkel å installere
 • Vi tilbyr en gratis nettstedundersøkelse
 • Ingen fuktsikker membran, screed eller lim er nødvendig
 • Reduserer støv og støy
 • Miljømessig bærekraftig
 • Velg mellom 10 farger
 • Konkurransedyktige priser
 • Britiske produsenter

 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
 • Lavere livssykluskostnad
 • Enkelt å flytte og gjenbruke
 • CE akkreditert
 • Utmerket holdbarhet og sklimotstand
 • Varm – isolerer industrigulvet
 • Brannhemmende – Bfl S1
 • Reduserer tretthet

Programmer

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til vårt sortiment for ditt neste gulvprosjekt.

Bruksområder for industrielle gulvfliser

Lagre – Varehus er et viktig sted å sikre høy sikkerhet og holdbarhet på grunn av det høye volumet av varer som passerer gjennom dem

Fabrikker – Enten selskapet ditt produserer betong, leker eller sportsartikler, er et svært slitesterkt gulv et must

Garasjer – Vårt utvalg av kraftige industrielle gulvfliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle eller boliggarasjer

Kommersielle lokaler – Gulvfliser våre tilbyr utmerkede sklisikre egenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle detaljhandelsmiljøer, med høy trafikkfotfall

Installere bilder i industrigulvet

Informasjon om vekt og kjøretøybelastning

Denne videoen viser den forskjellige tykkelsen på Flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvfliser løsning for deg.

Installasjon av R-fliser

Sjekk ut installasjonsvideoen for R-Tile som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sikringen gjøres riktig.

For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.

Alternativer for industrigulv for R-fliser