Industrigulv

Kraftig gulvbelegg.

Industrigulvfliser

R-Tile-serien av industrielle gulvfliser er perfekt for en rekke industrielle løsninger, inkludert varehus, fabrikker og mye mer.

Produsert i Storbritannia, fra slitesterk PVC, gir våre industrielle gulvløsninger kostnadseffektive, robuste og slitesterke fliser som er spesielt designet for områder der gaffeltrucker, jekketrucker og stillages er i konstant bruk.

Våre industrielle gulvfliser krever minimalt med oppbevaring, tilbyr utmerkede løsninger for sklisikring, anti-tretthet og slagfasthet.

Hvorfor velge industrielle gulvfliser?

Våre industrielle gulvløsninger har alle den unike, mer robuste og overlegne svalehalesammenføyningen som muliggjør rask og enkel installasjon. Denne unike svalehaleskjøten tilbyr også et nesten sømløst gulv når den er installert.

R-Teks industrigulvprodukter kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med lite eller ingen forberedelse av undergulvet. Hvis du trenger en industrigulvflis – våre løsninger gir et trygt, holdbart og svært kostnadseffektivt alternativ.

Enten du eier et lager, fabrikk eller annen industriell eiendom – sammenlåsende gulvfliser er et must.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Ta en titt på vårt installasjons- og bruksgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til utvalget vårt for ditt neste gulvprosjekt.

Brukes for industrielle gulvfliser

Lager – Lager er et viktig rom for å sikre høy sikkerhet og holdbarhet på grunn av det store varevolumet som passerer gjennom dem

Fabrikker – Enten bedriften din produserer betong, leker eller sportsutstyr, er et svært slitesterkt gulv et must

Garasjer – Vårt utvalg av kraftige industrigulvfliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle garasjer eller boliggarasjer

Kommersielle lokaler – Våre gulvfliser tilbyr utmerkede antiskliegenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle butikkmiljøer, med høy trafikk.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.

Funksjoner for R-Tek industrielle gulvfliser

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.