Kommersielt gulv

Interlcking kommersielle gulv

Kommersielt gulv

R-fliseserien av høykvalitets kommersielle og detaljhandelsflisgulv tilbyr et utmerket alternativ til tradisjonelle sklisikre kommersielle gulvløsninger som tepper og vinylplater.

Sklisikkerhet og gulvsikkerhet er viktige hensyn i travle detaljhandelsmiljøer, og vårt utvalg av kommersielle gulvfliser tilbyr anti-skli egenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle miljøer med høy trafikk.

R-Tile-sammenlåsingsløsningen betyr at vårt kommersielle gulv er ekstremt lite vedlikehold og kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med lite eller ingen forberedelse av undergulvet.

Våre kommersielle gulvfliser er CE-akkreditert og har blitt installert i mange av Europas ledende kommersielle og detaljhandelslokaler . De sammenlåsende flisene har en skjult skråskjøt som gjør dem spesielt egnet for detaljhandelsmiljøer.

Kommersiell sammenlåsende flisproduktfinish

Da vi designet vår kommersielle gulvløsning og detaljhandel, tenkte vi på andre gulvalternativer som teppe, tre og vinyl og hvordan vi kunne kombinere disse løsningene. Ulempene med disse gulvløsningene ble også vurdert slik at vi kunne få et produkt som kunne bli kvitt disse ulempene.

Ved å ta den komfortable følelsen av et teppe og dets lydisolerende egenskaper, utseendet og holdbarheten til tre og kombinert de med rimeligheten til vinyl, er R-Tile det beste holdbare produktet med alle disse egenskapene for å lage den perfekte løsningen for enhver butikk eller detaljhandelsinnstillinger. Med introduksjonen av vår nye PU-beleggsoverflate var vi i stand til å sikre at flisene våre er beskyttet mot kjemikalier og riper.

Hos R-Tek var en prioritet å designe en slitesterk overflate, men med en garantert 15-års pluss livssyklus. Du kan bestille vareprøver i dag for å se hvilken produkttype som vil møte behovene til prosjektet ditt!

R-Tile kommer i to serier, Standard R-Tile-serien og R-Tile Design Collection-serien. Det er en rekke teksturer, farger og tykkelser tilgjengelig innenfor hver av disse produktseriene.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

Kommersielle gulvdesigntjenester og teknisk støtte

R-Teks sikkerhetsgulveksperter vil jobbe tett med deg for å vurdere de finere detaljene i ditt detaljhandels- eller kommersielle gulvprosjekt og sikre at alle krav som stilles til gulvet ditt blir oppfylt.

Vi tar helse- og sikkerhetskrav på alvor og har tatt ekstra tiltak for å være sikre på at våre sammenlåsende gulv tåler bruk av kjemikalier og tunge maskiner.

R-Teks sikkerhetsgulveksperter vil jobbe tett med deg for å vurdere de finere detaljene i ditt detaljhandels- eller kommersielle gulvprosjekt og sikre at alle krav som stilles til gulvet ditt blir oppfylt.

Vi tar helse- og sikkerhetskrav på alvor og har tatt ekstra tiltak for å være sikre på at våre sammenlåsende gulv tåler bruk av kjemikalier og tunge maskiner.

R-Tile Design Collection. Gulv til kommersielle og detaljhandeler

Denne videoen gir en rask og enkel guide til hvorfor du bør velge R-Tile Design Collection for ditt gulvprosjekt.

Design Tile har vært en revolusjon i prosjekter over hele verden. Med R-Tile som nå selges i over 21 forskjellige land og voksende har det sammenlåsende løsleggingssystemet matchet med fantastiske mønstre og design tiltrukket seg globale merker som Tesco og Aldi. Denne patenterte teknologien kombinerer den enkle installasjonen av et sammenlåsende løsleggingssystem med design og estetikk til luksusvinyl for å tilby noe unikt og spesielt. Designflisen gir en reduksjon i nedetid. Hvis du trenger ytterligere bevis, ta en titt på videoen.

Installere
Guide

Våre kommersielle gulvprodukter ble alle utviklet med tanke på en rask og enkel installasjon . Ingen støv, høy støy og lange lukkinger med R-Tile. For å gi deg en idé om hvor raskt det er, kan 200M2 med bare 3 installatører oppnås på bare 1 dag.

Lær alt du trenger å vite om hvor enkelt R-Tile er installert for å forvandle rommet ditt.

Kommersielle bruksområder med sammenlåsende gulvfliser

Med allsidigheten til R-Tile kan den brukes i flere kommersielle og butikklokaler. Vi har laget en liste nedenfor over mulige bruksområder som varierer fra tunge behov og områder med høy fottrafikk.

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.