kontorgulv

Kraftig gulvbelegg.

R-Fliser kontorgulv

R-Tile-serien av kontorgulv tilbyr en rekke forskjellige utførelser og design. Design Tile-serien tilbyr utseendet og følelsen av keramikk med alle fordelene til Luxury Vinyl. Standard R-Tile-serien kan også brukes med en rekke overflater som Textured, studded, rutete og Excel (Hiddenjoin).

R-Tile har blitt brukt i både kontorlokaler med luksusfølelse og de som ønsker et mer industrielt utseende. Den høykvalitetsteknikken gir trygghet i at både installasjon og rengjøring og vedlikehold utføres med letthet.

Design Tile-serien

Denne luksuriøse vinylflisen tar kontorgulvmarkedet med storm. Dette skyldes en rekke faktorer, inkludert hastigheten på installasjonen etter all tid er penger. Våre kunder får et gulv som tilbyr kvalitet og flott design med mulighet for rask installasjon. Ikke ta vårt ord for det, sjekk våre trustpilot-anmeldelser for å se hvor flotte flisene våre egentlig er.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Ta en titt på installasjons- og applikasjonsgalleriet vårt for å gi deg en ide om utseendet og egenskapene til R-Tile Office-gulvet.

Den perfekte kontorgulvløsningen

Med sin raske og enkle installasjon har R-Tile-kontorseriene blitt brukt av noen av de største merkene i verden, i de beste og mest innovative kontorlokalene, alt fra kommersielle enheter til skyskrapere.

Hvorfor velge designflisen som en kontorgulvløsning?

Se denne korte videoen for å finne ut noen av grunnene til at R-Tile Design Collection ville være perfekt for kontoret ditt.

Installasjon av R-flis
Guide

Hvor enkelt er det å montere R-Tile kraftige gulvløsninger? Se den korte videoen nedenfor for å finne ut.

Sammenligning av funksjoner for kontorgulv

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.