PVC-gulv

R-Tile sammenlåsende PVC-gulvfliser er den perfekte løsningen for tung bruk i kontorer, detaljhandel, fabrikker og varehus.

R-Fliser PVC-gulv

R-Tile sammenlåsende PVC-gulvfliser er den perfekte løsningen for bruk i industri-, kontor-, detaljhandel-, fabrikk- og lagerrom. Ideell for hjemmet eller bedriften, bilgarasjen eller treningsstudioet.

Vi håndlager og produserer hver flis ved hjelp av toppmoderne utstyr og teknologi, og sikrer at det lages de beste kvalitet, holdbare sammenlåsende PVC-gulvfliser.

R-Tek Manufacturing produserer robuste PVC-gulvfliser under R-Tile-merket med rike og attraktive nyanser, finisher, teksturer og enkle sammenføyningsmuligheter.

Med minimal forberedelse av undergulvet, kan R-Tile sammenlåsende gulvløsninger dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv.

Hvorfor velge R-Tile PVC-gulv

R-Tile sammenlåsende PVC-gulvfliser er den perfekte løsningen for industri-, kontor-, detaljhandel-, fabrikk- og lagerrom. Ideell for hjemmet eller bedriften, bilgarasjen eller treningsstudioet. R-Tek Manufacturing tilbyr et stilig, men praktisk og garantert holdbart gulv.

Vi går utover for å levere en prisvinnende PVC-gulvløsning for gulvene dine. R-Tek gir overlegen kvalitet og estetikk, varme- og kjemikaliehemmende middel med det ultimate utseendet og følelsen som utnytter interiørdesign, og tilbyr den beste kvalitetssikringen.

Bærekraft er nøkkelen hos R-Tek Manufacturing. R-Tile sammenlåsende PVC-gulvfliser er produsert av resirkulert materiale og er 100 % resirkulerbare og gjenbrukbare. Vi tilbyr limfrie installasjonsalternativer, bruker batteridrevne gaffeltrucker og er 100 % REACH-kompatible.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

R-Tile sammenlåsende PVC-gulvfliser er den perfekte løsningen for bruk i industri-, kontor-, detaljhandel-, fabrikk- og lagerrom. Ideell for hjemmet eller bedriften, bilgarasjen eller treningsstudioet. R-Tek Manufacturing tilbyr et stilig, men praktisk og garantert holdbart gulv.

Brukes for PVC-gulvfliser

Det finnes et R-Tile-produkt som passer for ethvert innendørsmiljø, for industri- og kommersiell sektor vil dovetail-sammenlåsingsflisene i teksturert, rutete eller pigger være ideell for håndtering av tungt maskineri/kjøretøy og treningsutstyr.

Design- og Urban-kolleksjonene er den perfekte løsningen for detaljhandel og kontormiljøer.

R-Tile Design Collection Gulv til kommersielle og detaljhandeler

Denne videoen gir en rask og enkel guide til hvorfor du bør velge R-Tile Design Collection for ditt gulvprosjekt.

Design Tile har vært en revolusjon i prosjekter over hele verden. Med R-Tile som nå selges i over 21 forskjellige land og voksende har det sammenlåsende løsleggingssystemet matchet med fantastiske mønstre og design tiltrukket seg globale merker som Tesco og Aldi. Denne patenterte teknologien kombinerer den enkle installasjonen av et sammenlåsende løsleggingssystem med design og estetikk til luksusvinyl for å tilby noe unikt og spesielt. Designflisen gir en reduksjon i nedetid. Hvis du trenger ytterligere bevis, ta en titt på videoen.

Installasjon av R-flis
Guide

Våre kommersielle gulvprodukter ble alle utviklet med tanke på en rask og enkel installasjon . Ingen støv, høy støy og lange lukkinger med R-Tile. For å gi deg en idé om hvor raskt det er, kan 200M2 med bare 3 installatører oppnås på bare 1 dag.

Lær alt du trenger å vite om hvor enkelt R-Tile er installert for å forvandle rommet ditt.

Kommersielle bruksområder med sammenlåsende gulvfliser

Med allsidigheten til R-Tile kan den brukes i flere kommersielle og butikklokaler. Vi har laget en liste nedenfor over mulige bruksområder som varierer fra tunge behov og områder med høy fottrafikk.

Kasusstudier

Beklager, vi kunne ikke finne noen innlegg. Prøv et annet søk.