rutete gulv

Finn ut mer nedenfor.

R-Fliser rutete gulv

R-Tile rutete sammenlåsende gulvflis er tilgjengelig i 4 mm tykkelse.

R-Tile Checker Plate sammenlåsende gulvfliser har alle de samme egenskapene som vår standard teksturerte svalehaleflis, bortsett fra at den drar nytte av et sammenlåsingssystem med matchende nøkkelveier, som når den er installert gjør den sammenlåsende skjøten praktisk talt usynlig, noe som resulterer i et nesten sømløst gulv.

Den 4 mm rutete gulvflisen er kun egnet for fottrafikkområder, og 5/7 mm er egnet for områder med mye fottrafikk og lett trafikk med hjul, f.eks. biler.

Begge versjonene av ruteplate-sammenlåsende gulvfliser er løstliggende, og monteres raskt og enkelt med minimal forberedelse av undergulvet. Alle R-Tile sammenlåsende gulvfliser er laget av slitesterkt PVC-materiale som tåler høye belastninger og støt og kommer med 15 års produktgaranti.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Ta en titt på vårt installasjons- og bruksgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til utvalget vårt for ditt neste gulvprosjekt.

Brukes for industrielle gulvfliser

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og egenskapene til R-Tile-gulvet.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.