Teksturert overflate – Duehale

Finn ut mer nedenfor.

R-Tile Textured (Surface Dove Tail Open Join)

Dette er vår mest populære og vellykkede industrielle sammenlåsende teksturerte gulvflis. På grunn av den unike og mer robuste overlegne svalehalesammenkoblingen som er nesten usynlig når den installeres, betyr det at den tilbyr en bedre gulvløsning enn epoksy/harpiks.

Kan brukes i lette kommersielle applikasjoner (4 mm og 5 mm) fabrikk- og lagerinstallasjoner (7 mm) og i tunge industrielle applikasjoner (9 mm).

Den slitesterke teksturerte gulvflisserien av industrielle sammenlåsende gulvfliser er løstliggende, rask og enkel installasjon og krever minimalt med forberedelse av undergulvet. De er laget av slitesterkt PVC-materiale som tåler høye punktbelastninger og støt og kommer med 15 års produktgaranti.

Tilgjengelig i 10 standardfarger.

Enkel å installere

Lavere livssykluskostnad

Reduserer støv og støy

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Lavere livssykluskostnad

CE-akkreditert

Ingen fuktsikker membran, avrettingsmasse eller lim er nødvendig

Miljømessig bærekraftig

Utmerket holdbarhet og sklisikkerhet

Reduserer tretthet

Varm – isolerer industrigulvet

Valg av 10 farger

applikasjoner

Sjekk ut vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for å gi deg en ide om utseendet og evnen til vårt utvalg for ditt neste gulvprosjekt.

Brukes for industrielle gulvfliser

Lager – Lager er et viktig rom for å sikre høy sikkerhet og holdbarhet på grunn av det store varevolumet som passerer gjennom dem

Fabrikker – Enten bedriften din produserer betong, leker eller sportsutstyr, er et svært slitesterkt gulv et must

Garasjer – Vårt utvalg av kraftige industrigulvfliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle garasjer eller boliggarasjer

Kommersielle lokaler – Våre gulvfliser tilbyr utmerkede antiskliegenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle butikkmiljøer, med høy trafikk.

Informasjon om vekt og kjøretøylast

Denne videoen viser de forskjellige tykkelsene på flisen og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer. R-Tek Manufacturing har over 20 års erfaring i industrigulvindustrien og kan skreddersy en skreddersydd industriell gulvflisløsning for deg.

Installasjon av R-flis
Guide

Sjekk ut R-Tile-installasjonsvideoen som dekker alt fra verktøyene som kreves for å sikre at sammenlåsingen er riktig utført. For mer informasjon om hvordan du installerer våre industrielle gulvløsninger, kontakt oss nå.