Vanlige spørsmål

Noen spørsmål eller spørsmål? Finn noen av svarene her.

Ofte stilte spørsmål

En av de mange fordelene med å bruke R-Tile er at ingen spesialverktøy kreves annet enn: en. gummihammer for å koble sammen de sammenlåsende leddene b. Stanley kniv med konkavt blad c. Når du skjærer de industrielle R-flisene, er et alternativ til Stanley-kniven en elektrisk stikksag eller en bordsag. Et blad som er egnet for skjæring av tømmer er best. d. rett kant e. skjærebrett og målebånd f. blyant eller krittmarkør

R-Tek er verdens ledende produsent av sammenlåsende fliser , og vi er derfor i stand til å kjøpe de beste råvarene til de mest konkurransedyktige prisene. Vår fabrikk er state-of-the-art og hver flis som produseres er av høyeste kvalitet. R-Tek opererer i henhold til 9001 kvalitetsstandarder, og alle fliser som blir avvist blir resirkulert for å brukes i produksjonen av svarte fliser.

Du kan bruke ditt R-Tile-gulv umiddelbart etter at det er installert. Dette er en av de mange fordelene med R-Tile-gulvsystemet.

Vi anbefaler at flisene kan monteres over vinyl og malte gulv, men når flisene skal monteres i et område hvor det er teppe eller teppefliser anbefales det at disse fjernes før legging.

Ja – R-Tek spesialiserer seg på design og produksjon av sammenlåsende gulvsystemer . Vi er verdens ledende produsent og selger vårt produktsortiment over hele verden. Vår toppmoderne fabrikk er basert i Storbritannia Vi har et stort utvalg av design og bringer stadig nye og innovative produkter til markedet. Å være en produsent gjør at R-Tek kan tilby de mest konkurransedyktige prisene og produktene som er av høyeste standard.

I de aller fleste bruksområder kan flisene legges løst og det er ikke nødvendig med lim. Unntak fra dette er når flisene skal monteres i et område hvor det brukes en gaffeltruck med svært høy punktbelastning. Eksempler på dette området:

en. Reach-truck eller en 3-hjuls gaffeltruck som kjører i et begrenset rom med svært trange svingsirkler.

b. Vi anbefaler også at det brukes lim i installasjoner med ekstreme temperaturvariasjoner.

c. Et område med sørvendt lasteromsdør som er utsatt for direkte sollys. Limet vi vil anbefale er FBall 81.

Hvis du trenger ytterligere råd, ikke nøl med å kontakte vår tekniske avdeling.

Vennligst se våre installasjons- og vedlikeholdsinstruksjoner for en mer detaljert veiledning til rengjøring, men generelt sett anbefaler vi at du først feier eller støvsuger støv og deretter fukter[not wet] mopp flisene. Vann alene eller med en liten mengde vaskemiddel vil være tilstrekkelig med enten en mopp eller en roterende skrubbetørker hvis tilgjengelig. Du kan bruke en buffer med en lammeullpute for å polere et rent, tørt gulv til en fantastisk glans. Om nødvendig kan du spyle av gulvet med hageslangen eller en kraftvasker[under 1300 psi] .

Flisene er laget av 100 % PVC-blanding og vi tilbyr også en rekke resirkulerte fliser i svart og grått.

Nei – bortsett fra områder som har sprekker eller manglende sementbiter. I dette tilfellet må disse områdene fylles ut med en selvutjevnende masse før R-Tile installeres. Alt som kreves da er å feie eller støvsuge gulvet før du starter installasjonen. Det er ikke nødvendig å sandblåse eller vaske gulvet når flisene legges løst.

Nei vi anbefaler ikke bruk av R-Tile utendørs.

Vi anbefaler at vår 7 mm industrielle svalehaleflis brukes i miljøer der gaffeltrucker eller svært tung trafikk er tilstede. For alle andre områder er tykkelse og overflatedesign et spørsmål om kundens valg.

R-Tile er vellykket installert over hele verden i husholdnings- og kommersielle garasjer og skaper et rent og smart, støvfritt miljø som er estetisk tiltalende. Det er imidlertid noen viktige hensyn som må tas i betraktning. Farging fra bildekk gummidekk vil gi flekker på nesten alle typer gulv, inkludert blank betong, malt og vinylgulv. Flekken er en kjemisk reaksjon og vil ikke skade flisene eller ha innvirkning på deres holdbarhet.

Hva forårsaker fargingen? flekken er forårsaket av en komponent som brukes i produksjonen av bildekk kalt '6PPD'[phenaline diamine] . 6PPD er en antioksidant og tilsettes gummiprodukter for å motstå miljøangrep fra ozon og ultrafiolett lys. Det har også andre gunstige effekter i selve støpingen av gummi. Siden det øker kostnadene ved å lage dekk, legger produsentene det vanligvis bare til de mykere høyytelsesdekkene. Fargen er mørkegrå/grønn i utseende og vil vises innen 4 – 5 timer etter at dekket er plassert på flisen. Flekken kan ikke fjernes da det er en kjemisk reaksjon mellom 6PPD og overflaten den er i kontakt med.

Hvordan unngå flekker fordi flekken er mørkegrå/grønn, den er langt mindre tydelig i de mørkere fargene og kan nesten ikke skilles fra fargen på vår mørkegrå/antrasittflis[which also happens to be one of the smartest and most popular colours] . Det er også mindre tydelig i de svarte og grønne fargene. Lys grå, gul, hvit og rød bør unngås. Hvis du ønsker å bruke de lysere flisene for å lyse opp garasjen eller verkstedet, design gulvet i en layout som inneholder forskjellige farger ved å bruke de mørkere flisene der bilen skal parkeres. Følgende eksempler kan være til hjelp:

en. bruk svarte eller antrasittfliser der dekkene skal sitte

b. plasser strimler av sorte/antrasittfliser der dekkene hviler

c. legg svarte/antrasittfliser under motoren der det kan dryppe olje

Katalysatorer når bilen kjører, blir katalysatoren ekstremt varm, og hvis bilen blir stående mens den sitter på flisene, kan det føre til at flisene rett under omformeren utvider seg gjennom varmen. Dette er bare et midlertidig problem, og flisene vil krympe tilbake til sin opprinnelige størrelse når varmekilden er fjernet. I en travel kommersiell garasje er det verdt å vurdere å lime flisene ned mellom heisene eller rampene der kjøretøy kan bli stående med motoren i gang.

Ja. Når du installerer R-Tile i miljøer der tunge maskiner som gaffeltrucker er i bruk, anbefaler vi at vår 7 mm industrielle svalehaleskjøt brukes. Det unike med denne sammenføyningen gir et sammenlåsingssystem som er overlegent til våre konkurrenter. I noen tilfeller kan det være nødvendig å lime flisene. For råd om dette, vennligst kontakt vårt salgsteam.

Ja – fordi R-Tile er et løst leggingssystem kan det installeres på forurensede underlag og kan også brukes i miljøer der underlaget er fuktig da skjøtene tillater fordamping.

Allsidigheten til R-Tile-serien gjør den til det ideelle produktet for installasjon i mange forskjellige miljøer, fra industrielle og kommersielle til hjemmebruk.

Ved første øyekast når man sammenligner prisen på R-Tile med andre gulvsystemer som vinyl, maling eller harpiks, kan det se ut til at R-Tek låsesystemer er dyrere. Men når du tar hensyn til følgende punkter, er R-Tek-fliser et mer spenstig produkt som faktisk koster mindre.

-R-Tile-serien varierer i tykkelse fra 7 mm til 4 mm sammenlignet med vinyl, maling og harpiks som vanligvis ikke er mer enn 1,5 mm tykke. Dette gir R-Tek-serien fordelen av å være et mer spenstig og slitesterkt gulvsystem for pengene.

-R-Fliser kan legges over skadede, fuktige eller ujevne overflater og krever i motsetning til andre gulvprodukter ingen spesielle ferdigheter for å installere. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å lime R-fliser, og sparer derfor spesialentreprenører, gulvbelegg og lim.

-R-Tile, når den er installert, kan brukes umiddelbart, derfor er det svært lite forstyrrelser i miljøet der det installeres i motsetning til konkurrenters produkter som ofte kan kreve en periode på 24 – 48 timer før gulvet kan brukes, og dermed sparer penger på nedetid. Dette er ekstremt aktuelt ved montering av flisene i et fabrikk- eller monteringsmiljø.

-Finansselskaper er ofte villige til å finansiere kostnaden for et R-Tile-gulv da det ikke ses på som et anleggsmiddel og kan fjernes og selges igjen. Som et løsleggersystem kan det også behandles som en eiendel i et selskaps regnskap og nedskrives årlig tilsvarende. Det er skattefordeler for selskaper å gjøre dette.

-Ved flytting til nye lokaler kan R-Fliser fjernes og enkelt monteres igjen.

-R-Tile er 100 % resirkulerbart.