Lagergulv for R-fliser

R-Tiles utvalg av lagergulv er utviklet for å møte kravene til moderne lagermiljøer. Dette gjør R-Tile til den perfekte gulvløsningen for ethvert lager eller fabrikk med sammenlåsingsfunksjonene som gir økt sikkerhet og holdbarhet.

R-Tiles lagergulvløsning er produsert i Storbritannia, og er laget av slitesterk PVC som tåler høy punktbelastning og støt, i tillegg til å komme med en 15-års garanti. Dovetail interlocking-systemet gir ikke bare rask og enkel installasjon, men er unik for R-flisserien og tilbyr en mye mer robust og holdbar sammenføyning som forblir sterk og yter bedre i løpet av levetiden.

R-Tile lagergulvløsninger er tilgjengelige i en rekke farger og er utskiftbare og krever minimal vedlikehold.

Viktigheten av kvalitetslagergulv

Installasjon av kvalitetslagergulv vil sikre at driften går jevnt, da flislagte, sprukne eller ujevne gulv kan vise seg å være en fare for dine ansatte. Vår sammenlåsende gulvløsning kan brukes til å dekke ujevne, fuktige og støvete undergulv med lite eller ingen undergulvsforberedelse.

R-Teks gulvfliser er også i stand til å motstå daglig slitasje for å holde tritt med volumet av varer som passerer gjennom dem og gir en trygg, holdbar og svært kostnadseffektiv gulvløsning for lageret ditt. Enten du eier et lager, fabrikk eller annen industriell gulveiendom – sammenlåsende gulvfliser er et must.

Før og etter

Fargespekter

Funksjoner

Tykk, robust overflate

R-Tile er designet som en sterk og robust overflate med en bransjeledende dovetail-lås for ekstra trygghet. Store varehus kan være høye og gulv kan være vanskelig å beskytte hvis varer faller eller store kjøretøy passerer gjennom. Vår gulvløsning gir en reduksjon i støyforurensning, samt holdbar og motstandsdyktig mot slitasje av konstante repeterende bevegelser fra hjul av enheter med enorm vekt.

Sklisikker og støtbestandig

R-Tile er designet med tanke på flere bransjer og tilbyr en rekke helse- og sikkerhetsfordeler som sklisikre og slagfasthetsegenskaper, samt å oppfylle våre bransjestandardsertifiseringer. Våre CE-akkrediteringer står ved våre kvalitetslagergulvprodukter for å gjøre dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle arbeidsområder.

kvalitetssikring

Kvalitetssikring med et produkt designet og produsert i Storbritannia. R-Tek er ISO9001-sertifisert med kvalitetskontroll utført på hver flis som forlater fabrikken, og derfor sikrer vi en nesten 100% kvalitetsvurdering med alle våre kunder. R-Tile-serien er også et flott alternativ til epoksyharpiksgulv.

vedlikehold

Når du kjøper en gulvløsning fra R-Tek, vil vi gi deg enkle rengjøringsguider og videoer for å hjelpe deg med å se førstehånds hvordan det gjøres. Vi ønsker å sikre at kundereisen er positiv, og derfor tilbyr vi kontinuerlig teknisk støtte med salgsteamet vårt hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp med installasjon eller vedlikehold. Bestill prøver for å se hvordan R-Tile fungerer for deg.

Viktige fordeler

 • Enkel å installere
 • Vi tilbyr en gratis nettstedundersøkelse
 • Ingen fuktsikker membran, screed eller lim er nødvendig
 • Reduserer støv og støy
 • Miljømessig bærekraftig
 • Velg mellom 10 farger
 • Konkurransedyktige priser
 • Britiske produsenter

 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
 • Lavere livssykluskostnad
 • Enkelt å flytte og gjenbruke
 • CE akkreditert
 • Utmerket holdbarhet og sklimotstand
 • Varm – isolerer gulvet
 • Brannhemmende – Bfl S1
 • Reduserer tretthet

Programmer

Se vårt installasjons- og applikasjonsgalleri for lagergulv for å gi deg en ide om hvordan R-Tile ser ut.

Andre egnede bruksområder for R-Tile:

Fabrikk – enten selskapet ditt produserer betong, leker eller sportsartikler, er en svært holdbar gulvløsning for fabrikken eller lageret et must. Her på R-Tile tilbyr våre fabrikk- og lagergulv en robust, slitesterk løsning som tåler kraftig fotfall og maskineri.

Garasjer – Vårt utvalg av kraftige industrielle gulvfliser er den perfekte gulvløsningen for kommersielle eller boliggarasjer, da de er designet for å tåle tunge belastninger og gjenstander som motorheiser og maskiner. Med merker som Land Rover og Jaguar som bruker gulvene våre, gir det en ide om kvaliteten på flisene våre.

Kommersiell – Gulvfliser våre tilbyr utmerkede sklisikre egenskaper, noe som gjør dem til en trygg og ideell gulvløsning for travle detaljhandelsmiljøer, med høyt trafikkfotfall. Vi tilbyr også en R-Tile-merket logotjeneste som vil sette siste finpuss på ditt kommersielle gulvprosjekt.

Industriell R-Tile gulvfliser er perfekte for en rekke industrielle løsninger, inkludert fabrikker, varehus og mye mer. Vår industrielle gulvløsning gir en kostnadseffektiv, robust og slitesterk gulvfliser som er spesielt designet for områder der gaffelbiler, pallebiler og stillager er i konstant bruk.

Installere avbildninger

Informasjon om vekt og kjøretøybelastning

Denne videoen viser den forskjellige tykkelsen på R-Tile og hvilken vekt og kjøretøy de kan håndtere i tøffe industrielle arbeidsmiljøer.

Alternativer for lagergulv